Categorieën
kunst

Gabriel de Gaudi & Grace Wychowanska

Expositie 2 juni t/m 25 juni 2023

Grace Wychowanska (NL)

Tijd en tijdgeest zijn noties waar Grace Wychowanska op een eigen manier invulling aan probeert te geven. Persoonlijke herinneringen aan gebeurtenissen of aan bepaalde plaatsen zijn daarbij de uitgangspunten voor een proces dat uitmondt in collages, tekeningen en schilderijen. De werken van Grace zijn geometrisch van karakter. Constructivisme, Minimalisme en Concrete Kunst zijn de inspiratiebronnen. Terugkerende onderwerpen in Wychowanska’s werk zijn: architectuur en vierde dimensie.

Grace Wychowanska, "Composition B-0403", acryl op canvas, 60 x 50 x 4 cm
Grace Wychowanska, “Composition B-0403”, acryl op canvas, 60 x 50 x 4 cm

De deelname van Grace Wychowanska wordt mede mogelijk gemaakt door Stroom Den Haag.

Gabriel de Gaudi (IT)

Gabriel de Gaudi: “De rode draad in mijn manier van kunst maken, is het volgen van mijn snelle gedachten, die constant in beweging zijn. Sporen van die gedachten worden vervolgens afgebeeld op het doek of in mijn beelden. Alles vindt plaats in een abstracte leegte, een verzinsel van de verbeelding, als een soort spirituele oefening. Uiteindelijk zal altijd de leegheid blijven los van het hier en nu.”

Gabriel de Gaudi, "COMPOSITION AZUR',  acryl op canvas, 50 x 50 cm
Gabriel de Gaudi, “COMPOSITION AZUR’, acryl op canvas, 50 x 50 cm


De expositie Untitled TZT079 Gabriel de Gaudi & Grace Wychowanska is te zien van 2 juni t/m 25 juni 2023